Tussendoor (4)

Barchem

Jut en Jul maken een wandeling

Afgelopen zondag liepen wij vanuit Barchem de Kaleberg-route van het Wandelnetwerk Achterhoek. Via de Soerinkweg, het Rammelgoor en ’t Overlaar ging het aanvankelijk in noord-noordoostelijke richting en na ruim een halfuur leidden de paaltjes ons naar links in de richting van de Zwiepse weg.

Bij de afslag stuitten wij op het volgende bord; van pure vreugde ging mijn haar rechtop staan.

Hofmanssteeg 1

We vervolgden onze weg en werden 10 minuten later geconfronteerd met een tweede bord (let op de spelling!). Voor alle zekerheid had ik inmiddels mijn pet opgezet.

Hofmanssteeg 2

Na nog eens 10 minuten kwamen we langs een weiland vol met nieuwsgierige stiertjes.

Hofmanssteeg 3

Even verderop leek de orde hersteld. Ook mijn haar was tot rust gekomen. Maar let op de wolken.

Hofmanssteeg 4

Een halfuur later werden we overvallen door een gigantische hoosbui. Mijn jekje bleek redelijk waterdicht, mijn broek daarentegen werd door en door nat. En in die broek zat mijn telefoon. En die werd ook nat. En de foto’s die ik zojuist gemaakt had, bleken bij thuiskomst verdwenen.

Inmiddels is de telefoon weer droog en zijn de foto’s via de cloud alsnog op mijn desktop terechtgekomen. Alles doet het weer, alleen bellen lukt niet meer.

Het was een gedenkwaardige wandeling.

[29 juli 2020]

Inhoud.

2 gedachten over “Tussendoor (4)”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: